Traduceri literare şi tehnice

{ Manuela Ilioiu }

Impartaseste acest site cu prietenii tai pe Facebook Impartaseste acest site cu prietenii tai pe Twitter Impartaseste acest site cu prietenii tai pe Linkedin Impartaseste acest site cu prietenii tai pe StumbleUpon Impartaseste acest site cu prietenii tai pe Pinterest Impartaseste acest site cu prietenii tai pe Email Impartaseste acest site cu prietenii tai
 
17.02
2014

Bine ati venit pe site-ul iTranslate!

Buna Tuturor!

Sunt Manuela si va astept cu drag pe site-ul meu de traduceri. Sunt disponibila oricand pentru cererile voastre si voi raspunde cu promptitudine fiecareia dintre ele. Daca aveti intrebari, sugestii, propuneri, va rog sa nu ezitati sa mi le trimiteti.

Voi incerca, impreuna cu voi, sa creez o comunitate care sa insemne mai mult decat un simplu blog. Va voi prezenta tehnici vechi si noi de traducere, reguli, traduceri clasice dar si nonconformiste, vom povesti despre cele mai dificile texte intalnite si solutii la care putem apela si ne vom amuza cu cele mai flagrante erori cu care ne-am confruntat.

Va propun un blog interactiv, o discutie deschisa si constructiva si un mod eficient de a lucra si a ne imbunatati cunostintele in fiecare zi.

Sa ne auzim cu bine!

Manuela Ilioiu